0
0
Новий Roadmaster Класичний від легендарного бренду Indian

Новий Roadmaster Класичний від легендарного бренду Indian

Компанія Indian Motorcycle створила новий мотоцикл Roadmaster Classic. Цей байк поєднує в собі вінтажний стиль і ультрасучасні технології і комфорт.

Мотоцикл оснащений системами Ride Command і ABS, круіз-контролем, системою моніторингу тиску в шинах (TPMS), підігрівом сидінь і рукояток керма, механічно регульованим вітровим склом, регульованими підніжками для пасажира і безконтактним запалюванням. Оздоблений шкірою багажник легко знімається і надає мотоциклу обтічності, що також ідеально підходить для нетривалих поїздок.

Мотоцикл Roadmaster Classic дуже потужний. Він оснащений двигуном Thunder Stroke 111 (1811 cc), який видає 161.6 Nm крутного моменту з неймовірною потужністю при малому числі оборотів, що дозволяє легко збільшити швидкість з будь-якої передачі.
Переднє крило мотоцикла прикрашене індіанцем Indian Motorcycle з підсвічуванням. Також є LED фара Pathfinder і вітрове скло Horizon, яке швидко піднімається і опускається до 4 дюймів всього лише натисненням кнопки.
На паливному баку розташований новий хромований логотип у формі сльози, центральна консоль також хромована.
Панель управління пофарбована в тон самого мотоцикла і оснащена 100Вт аудіо системою з хромованою решіткою колонок і безбликовою матово-чорною верхньою панеллю. Ручки керма і панелі управління також покриті хромом, рукоятки з підігрівом, а проводка схована всередині керма.
Є задні і передні дуги, широкі регульовані підніжки і хромовані нижні важелі, які забезпечують достатньо місця для комфортної поїздки навіть на великі відстані.
Стиль ще більше підкреслять зручним для тривалих поїздок сидінням з натуральної нешліфованої шкіри колір Desert Tan та індивідуальним дворежимним підігрівом сидінь водія і пасажира.
Сидіння дозволяють комфортно розміститися і водієві, і пасажирам, а останній може відчути себе ще більш комфортно завдяки широкій пасажирській спинці і регульованим підніжкам.
За пасажирської спинкою розташований зйомний багажник з натуральної нешліфованої шкіри колір Desert Tan, здатний вмістити два інтеграла, а з боків – зручні кофри з того ж матеріалу (в тому ж стилі); багажник і кофри дають 125 л площі для зберігання.
Довершують легендарний класичний стиль мотоцикла обробка з натуральної шкіри, емблеми і накладки з бахромою. Всі деталі, оброблені шкірою, як сидіння, кофри і багажник, стійкі до будь-якої погоди та ландшафту.

Стандартна комплектація включає в себе:


Цю модель виділяють і інші деталі - хромований логотип у формі сльози на бензобаку, крила з підзором і шкіряна бахрома.

Мотоцикл буде доступний в трьох колірних схемах: Thunder Black; Willow Green / Ivory Cream і Indian Motorcycle Red / Ivory Cream.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи