0
0
Де купити байк в Києві?

Де купити байк в Києві?

Свобода вибору, свобода думки, свобода пересування. Ці прості фрази містять глибокий сенс, який цінує і розуміє справжній байкер. Для реалізації цих трьох ступенів свободи потрібен свій за духом і наповненню двоколісний кінь, підбирають якого дуже ретельно.

Змінюючи старий байк на новий або купуючи ще один мотоцикл, райдер набуває нові, часто якісно інші відчуття, яких вимагає все його байкерське єство.
І ось, залишається зовсім небагато: знайти цей свій байк, свою особисту двоколісну «половинку». Питання про придбання мотоцикла може надовго позбавити сну будь-якого мотоцикліста, і досвідченого, і початківця. Вибір - це завжди непросто.
Купити байк в Україні не складе великих труднощів. Адже в нашій країні повною мірою представлені світові бренди. І якщо образ «вашого» мотоцикла все ж відрізняється від наявних пропозицій, варто звернути увагу на кастомайзинг мотоциклів. Адже байк, зроблений руками досвідченого майстра, отримує унікальні якості.
Можна скористатися допомогою і порадами братів-байкерів, пошукати мотосалони та магазини або відправитися за жаданою купівлею прямо в салон Custom Culture Ukraine на Петрівці в Києві. Якщо потрібного вам мотоцикла на вітрині не знайдете, спеціально для вас його замовлять у виробника. Тут, на місці, можна придумати свій унікальний мотоцикл, а хлопці в майстерні втілять вашу ідею в життя.

Сподіваємося, ваша щаслива дорога, почнеться на порозі нашого салону!

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи