0
0
Big Sale: круті мотоцикли за вигідними цінами

Big Sale: круті мотоцикли за вигідними цінами

Мрія придбати справжній крутий американський мотоцикл має повне право стати реальністю. І саме тоді, коли є відмінна можливість придбати одну з найпопулярніших моделей попередніх сезонів зі значною знижкою. Такий шанс надає байкерам компанія – офіційний дилер легендарних американських мотоциклів Indian, Victory, Big Bear Choppers, а також ексклюзивних кастом байків. Детальніше - розповімо у статті.

Грандіозний розпродаж від Custom Culture

В новий сезон з новими цінами! Саме під таким гаслом компанія Custom Culture увійшла в лютий 2018 року. Розпродаж торкнулася всіх брендів байків, які представлені в шоу-румі: як у вигляді індивідуальної знижки на певну модель Indian, Big Bear Choppers і трицикла Honda, так і у вигляді фіксованих -40% на всі мотоцикли Victory. Нові привабливі ціни на моделі минулих років і наявність байків можна подивитися в розділі продаж мотоциклів.
Про переваги кожного бренду – читайте далі.

Мотоцикли Indian

мотоцикли Indian

Indian Motorcycle – бренд, під яким, як стверджують його власники, побачив світ перший американський серійний мотоцикл. За довгі роки свого існування проект постійно вдосконалювався, а технології модернізувалися, щоб представити багатий сучасний модельний ряд. Легкий і маневрений байк для міських умов (Indian Scout), компактний круізер для будь-яких поїздок (Indian Chief Classic), стильний баґґер для любителів підвищеного комфорту (Indian Chieftain) і великоваговий турінг, на якому не страшно відправитися в будь-яку подорож (Indian Roadmaster) - серед «індіанців» ви знайдете мотоцикл на будь-який смак. Картину доповнюють новітні технічні рішення, що сприяють комфортній їзді, чудовій динаміці розгону і підвищеній маневреності, а також неймовірно крутий дизайн.

Мотоцикли Big Bear Choppers

мотоцикли Big Bear Choppers

Любителі чоперів не можуть обійти своєю увагою знаменитий американський бренд мотоциклів – Big Bear Choppers. Крім того, кожен мотоцикл цього бренду – це завжди поєднання неординарного дизайну, який вже точно «виділить з сірого натовпу» свого власника, потужності і надійності. Велика частина деталей і агрегатів для байків цього бренду виготовляєтьс безпосередньо на фабриці Big Bear Choppers, а значить, не має аналогів у всьому світі. Найчастіше у байкера є можливість самому змінювати характеристики мотоцикла, «підганяючи» його під свої потреби. У наявності є як агресивні чоловічі моделі (BBC Devil's Advocate, BBC Bear Bones та ін.), так і витончені (BBC Miss Behavin), які підходять для людей невеликого зросту і жінок.

Мотоцикли Honda

мотоцикли Honda

Чудо-трайк Honda - відмінний варіант для початківців байкерів. Особливістю цього байка є незалежна підвіска задніх коліс, яка забезпечує краще зчеплення з дорогою і більш м'який хід. Порівняно невеликі габарити, легкість управління, підвищена безпека і велика місткість - ось чотири переваги, якими може похвалитися мотоцикл такого типу. В наявності – три байка однієї моделі різних кольорів.

Мотоцикли Victory

мотоцикли Victory

І, нарешті, популярні американські мотоцикли Victory з приголомшливої 40%-ою знижкою. Це ваш унікальний шанс придбати мотоцикл цього бренду, так як їх випуск вже припинено. При цьому компанія ще 10 років буде випускати запчастини та витратні матеріали. Особливість байків – велика кількість хромованих деталей і практично повна відсутність пластикових. А крім того, деякі моделі можуть похвалитися тим, що їх дизайн був розроблений «гуру» кастомайзинга – самим Арленом Нессом. В цілому байки бренду Victory можна описати двома словами – класика і мінімалізм.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи