0
0
У сім'ї не без мотоцикла або що подарувати байкеру на Новий рік?

У сім'ї не без мотоцикла або що подарувати байкеру на Новий рік?

Свято практично на порозі, а ви досі не визначилися з подарунками близьким людям? Що ж, якщо серед них є хоча б один мотоцикліст, ця добірка стане відмінною шпаргалкою при виборі новорічного сюрпризу для нього.

12 ідей для подарунка справжньому байкеру

1. Календар

На фото: Календар Indian Motorcycle, ціна 150 грн.

Подарунок більш універсальний, може радувати око не тільки тим, хто катається, але і тим, хто планує, просто любить мотоцикли або має якесь відношення до цієї галузі. Неймовірно круті фото неймовірно крутих американських байків. Календар на 2018 рік, 13 листів.

2. Їздові джинси

На фото: Джинси Rokker Revolution, 21700 грн.

Відмінним подарунком для байкера стануть їздові джинси від відомого швейцарського бренду Rokker. Вас не раз згадають добрим словом, насолоджуючись практичністю цього бренду. Завдяки інноваційним технологіям і в той же час стильному дизайну ця річ стає must have в гардеробі кожного модного байкера.

Особливістю виробів Rokker є використання оригінальних матеріалів Dynatec, Cordura та інших, завдяки яким тканина стала водонепроникною і брудовідштовхуючою. Джинси розроблені спеціально для їзди на байку, тому міцні, надійні та зносостійкі.

3. Кеди

На фото: Кеди чоловічі шкіряні D acquasparta Cosimo, 4690 грн (ціна вказана зі знижкою -30%)

Стильні італійські кеди підійдуть для прогулянок, катання, а також вечері в ресторані, звичайно не з самим суворим дрес-кодом. Італійський бренд класу люкс D аcquasparta спеціалізується на спортивному взутті ручної роботи. Філософія компанії – взуття це не просто аксесуар, а поєднання комфорту і стилю. Ці кеди повністю виготовлені в Італії з використанням ретельно відібраних матеріалів. Фірмовим знаком бренду є середньовічна дворянська геральдика, яка прикрашає кеди.

4. Футболка з цікавим принтом

На фото: Футболка Affliction Alexander The Great, 1000 грн.

Якщо у виборі одягу ваш чоловік націлений, насамперед, на унікальність, віддайте перевагу американському бренду Affliction. Дизайнери компанії приділяють величезну увагу зовнішньому вигляду футболок: кожен принт малюється вручну, а потім наноситься на тканину за принципом татуювання. В арсеналі компанії ще багато новітніх технологій: кислотні ванни, штучне зістарювання, ручне розривання і т. п. В результаті кожна річ виходить оригінальною, не схожою на інші.

5. Стильні аксесуари для байкера

На фото: Утримувач для пляшок Hot Leathers Bottle Holder Biker Boot, 910 грн.

На фото: Попільничка, Hot Leathers Ashtray Eternal Pyre 500 грн.

Дивитеся в бік аксесуарів? Відмінний вибір – американський бренд Hot Leathers. Оптимальна ціна байкерської атрибутики поєднуються зі стильним дизайном і високою якістю виготовлення.

6. Гаманець

На фото: Гаманець Indian Biker Chain Wallet, 2250 грн.

Безумовно потрібна річ в господарстві – це гаманець. Але не простий, а тематичний. Будь-якому байкеру буде приємно отримати в подарунок на Новий рік гаманець з логотипом улюбленого мотоцикла – Indian або ж Victory. Лаконічні аксесуари виконані в класичному стилі з натуральної шкіри і досить місткі. При цьому вони мають досить компактні розміри.

7. Ремінь

На фото: Ремінь Rokker Spiker Belt, 5900 грн.

Гаманець друзі-байкери можуть зацінити не відразу, але стильний ремінь точно побачать в першу ж секунду. Заслуговують уваги – ремені швейцарського бренду Rokker. Кожен ремінь виконаний з натуральної шкіри, має фірмовий логотип. Такий аксесуар в ретро-стилі стане невід'ємною частиною байкерського образу.

8. Мотошолом в подарунок

На фото: Шолом чорний матовий, Shark Ridill Blank, 4800 грн.

Дбаєте про безпеку? Номер 1 у байкерській захисній екіпіровці – мотоциклетний шолом. Якщо не знаєте який вибрати з багатого асортименту, рекомендуємо інноваційний мотошолом Shark. Шоломи французького бренду сертифіковані за стандартами ISO, виготовлені з термопластику або композитних матеріалів. Але головне: мотошоломи Shark вважаються одними з найбезпечніших. Вони виготовлені за технологією поглинання енергії удару, що забезпечує безпеку голови в разі падіння. Такий мотоподарунок на Новий рік – найкраще свідчення турботи і любові.

9. Моторукавички

На фото : Рукавички REV'IT Fly 2, 2800 грн.

Не менш затребуваний подарунок – мотозахист для рук. З цією метою як не можна краще впораються рукавички нідерландської бренду REV'IT! Вони відрізняються високим рівнем надійності, а наявність вентиляції робить їх носіння максимально зручним і легким для шкіри рук. Рукавички виконані з натуральної шкіри, верхня частина перфорована для забезпечення «дихаючого» ефекту. Вироби мають високу зносостійкість, завдяки чому довго радують свого власника своїм стильним зовнішнім виглядом.

10. Окуляри

На фото: Окуляри Baruffaldi, Easy Rider Black, 4550 грн.

Мотоциклетні окуляри – не просто елемент мотоекіпірування, але і одна зі складових іміджу. Якщо ви вирішили подарувати байкеру саме цей аксесуар, кращий вибір – мотоочки італійського бренду Baruffaldi. При виробництві очок використовуються інноваційні технології та найкращі матеріали, що дозволяє носити їх при будь-яких погодних умовах. Окуляри Baruffaldi – це 2 в 1: надійний захист від вітру, пилу і вологи, а також унікальний і впізнаваний стиль.

11. Подарунковий сертифікат

На фото: Подарунковий сертифікат, вартість за номіналом.

Якщо з подарунком визначитися складно, але точно відомо про пристрасть і захоплення байками - стане у нагоді сертифікат. У таких випадках підійде подарунковий сертифікат. В наявності сертифікати номіналом 1000,2000, 3000, 5000,10000 грн.

12. Мотоцикл

На фото : Мотоцикл Indian Scout Bobber Black, 18 000 у.о. (оплата в гривнях, за курсом на день здійснення продажу).

Для найзаможніших дарувальників новинка сезону 2018 року - Indian Bobber. Такому подарунку буде радий кожен байкер. Новий Scout Bobber отримав якісний дизайн. Впадає в очі стильний чорний каркас байка: рама, дві вихлопні труби, кермо, два каплевидних дзеркала заднього виду. Доповнюють зовнішній вигляд колеса глибоко чорного кольору з литого алюмінію, одягнені в широку гуму Kenda K761. Scout Bobber має агресивну посадку, занижену задню підвіску і нову вилку для більш динамічної їзди. Підкреслює стиль двокольорове шкіряне сидіння.

Всі товари можна придбати в нашому інтернет-магазині мотоекіпірування і одягу для байкерів

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи