0
0
Супер байк Mansory Zapico Custom Bike скоро в Україні!

Супер байк Mansory Zapico Custom Bike скоро в Україні!

Німецькі тюнери з ательє MANSORY відомі світові своїми шедеврами апгрейдів розкішних авто Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Maserati та інших суперкарів представили нове творіння – вражаючий карбоновий мотоцикл MANSORY Zapico. Zapico став першим байком в модельному ряді MANSORY. Провідним настроювачем вуглецевого байка Zapico став професійний німецький тюнер Томас М. Джордж (Thomas M. George).

Емблема MANSORY красується практично на всіх складових кузова Zapico. Основний упор в зовнішньому дизайні зроблений на застосування вуглецю – бічні дзеркала, спойлер, паливний бак, рама, глушник, вилки й колісні диски виконані з вуглепластику, а сидіння виготовлено з дорогої шкіри. Алюмінієві вставки з емблемами MANSORY красуються на паливному баку, спойлері й задньому крилі.

MANSORY Zapico оснащений ексклюзивним і потужним V2 двигуном об'ємом 124 кубічних дюйми (близько 2 л), який зробив відомий американський виробник двигунів компанія S & S. Цей великий двоциліндровий двигун забезпечує потужність в 160 л с. при 5200 обертів у хвилину і здатний прискорити 340-кілограмовий байк MANSORY Zapico від 0 до 100 км/год всього за 3,3 секунди.

Колісні диски з вуглецю від MANSORY мають розміри: передній диск – 3,5 х 18 дюймів і задній – 10 х 18 дюймів. Шини красуються на дисках мають розміри: передня 130/60/18 дюймів і задня 280/35/18 дюймів.

Презентація карбонового байка MANSORY Zapico відбулася на автошоу в Женеві в березні 2011. Вперше в Україні Zapico очікується навесні 2012 року.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи