0
0
Стильний  байкерський одяг - купити і насолоджуватися життям!

Стильний байкерський одяг - купити і насолоджуватися життям!

З появою перших мотоциклів у водіїв з'явилося дуже важливе питання: який мотоодяг вибрати? Мотоциклізм зробив переворот не тільки у світі техніки, але і у світі моди.

Через багато років одяг еволюціонував до звичних, стильних і зручних речей, які надають байкерам особливий шарм і пишність. Приборкав сталевого коня людина вимогливіша до одягу, його стилю, функціональності і якості. Адже дорога не терпить фальші.
Образ байкера доповнюють шкіряна куртка, футболка, черевики, рукавички, джинси. Кожна деталь підкреслює вільну натуру підкорювача доріг. Байкерська «косуха» - предмет особливого ​​поклоніння. З'явившись на світ завдяки братам Шотт майже 90 років тому, вона як і раніше в тренді. Цей атрибут розповість все про пристрасть свого власника до байкерського руху.
Взуття для байкера - важливий іміджевий елемент гардероба. Класичні байкерські черевики - сміливе взуття для зухвалих і сильних духом. Зручні й практичні шкіряні бутси на широкому каблуці ідеальна пара для байкера.
Приходьте в шоурум Custom Culture Ukraine на Петрівці в Києві. Тут ви знайдете широкий асортимент кращої у світі одягу та взуття для байкерів відомих брендів Indian, Victory, Roland Sands, Matchless London, Rokker, Affliction, Schott, Motto Wear.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи