0
0
Захист мотоцикліста - в його руках

Захист мотоцикліста - в його руках

Придбання мотоцикла - рішення, яке змінить все ваше життя. Особливо якщо ви початківець райдер. Свої перші кроки в байкерському житті, напевно, пам'ятає кожен.

Це бентежне серцебиття в такт з мотором, відчуття влади над дорогою і навколишнім світом. Але разом з цим, ви відчуваєте колосальну відповідальність за своє життя і життя інших учасників дорожнього руху.
Безумовно, найкращий захист байкера - це бездоганна техніка їзди. Звичайно, цього не достатньо, щоб відчувати себе на дорозі в безпеці.
Потрібно також пам'ятати, що пил, бруд, холод і комахи - це невід'ємна частина дороги. Вони можуть пристойно зіпсувати будь-яку приємну подорож. Тому, кожен справжній байкер поспішає купити мотоодяг.
Уберегти здоров'я байкера допоможуть справжні атрибути мотоцикліста. Наприклад, хороший і якісний шолом прекрасно захистить голову байкера від травми та впливу зовнішніх чинників. Він додасть образу мотоцикліста стильності й магнетичної таємничості. Такий елемент, як байкерські рукавички - річ дуже важлива. І хоча не всі байкери піаністи, зберігати руки від крижаного зустрічного вітру обов'язкова умова безпеки.
В шоурумі Custom Culture Ukraine в Києві на Петрівці ви з легкістю можете купити мотозахист на будь-який смак. Стильний асортимент від популярних брендів порадує якістю і приємною ціною.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи