0
0
Захист у продажу: який шолом вибрати, щоб врятувати життя

Захист у продажу: який шолом вибрати, щоб врятувати життя

Подивімося правді в очі: шолом просто необхідний будь-якому мотоциклісту, щоб вижити. Існує чимало аналітики, яка допоможе обрати кращий мотошолом з тих, що є у продажу. 

В Україні можна купити мотошолом на будь-який смак і стиль їзди. Багато райдерів воліють підбирати шолом під марку мотоцикла. Однак, професіонали рекомендують обирати захист для голови, враховуючи кілька важливих пунктів.

1.Оцінка безпеки. Завжди варто проконсультуватися з продавцем, і з'ясувати до якого рівня безпеки відноситься шолом, який ви обрали.

2. Розмір шолома і голови. Кожна людина має унікальну фізіологію. І це теж потрібно враховувати при купівлі. Переконайтеся в тому, що шолом не має порожнин, які нещільно прилягають до голови.

3. Тип амортизації удару. Ваш новий шолом повинен мати внутрішню вистилку з матеріалу, здатного перерозподіляти силу прямого удару. Наприклад, полістирол. Круто, якщо внутрішній шар зроблений з Memory Foam — матеріалу, який запам'ятовує розмір і особливості голови власника.

4. Система утримання. Або просто захисний ремінець. Слід звернути увагу, щоб він щільно прилягав до підборіддя, це підвищує рівень захисту при ударі, навіть на високих швидкостях. Він ні в якому разі не повинен провисати.

Ціни на мотоциклетні шоломи варіюються в залежності від матеріалів виготовлення, популярності імені виробника і, звичайно ж, рівня безпеки. Для визначення останнього проводяться спеціальні випробування і розроблені загальноприйняті стандарти безпеки. Відповідно, чим зручніше і надійніше – тим дорожче.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи