0
0
Перший в світі графеновий шолом

Перший в світі графеновий шолом

Перший у світі графеновий шолом з'явився завдяки співпраці італійського технологічного інституту (IIT) і відомої компанії Momodesign за підтримки Graphene Flagship. Графен Flagship — це дослідницький консорціум, метою якого є впровадження заснованих на графені технологій у промислове виробництво.

Графен називають найбільш міцним матеріалом з нині існуючих. Новий мотоциклетний шолом покритий зовні графеном, який забезпечує покращений розподіл сили удару і швидко розсіює тепло. Шолом складається з жорсткої зовнішньої капсули та поглинає удари пінистої полістироловою внутрішньої вистилки.

Приємною новиною для мотоциклістів буде те, що загальна маса шолома значно зменшилася, при цьому збільшилася механічна міцність і підвищилася температурна стійкість.
Як пояснив директор лабораторії Graphene Labs при IIT — Vittorio Pellegrini — це підвищує безпеку і температурний комфорт мотоцикліста.

Шоломи виробляються на заводі Momodesign в північній Італії. Перша лімітована серія складається з 3000 примірників, призначених для продажу на спеціалізованих ринках і великих виставках.

Продаж мотоциклів
Одяг та аксесуари
Наші роботи